Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Om oss & Kontakt

Välkommen till Djurens Rätt i Örebro. Kontakta oss gärna för mer information om oss och vår verksamhet.

Vill du också göra en skillnad för djuren? Utvecklas som människa? Diskutera djurrätt och sprida information till mängder av människor? Träffa andra aktiva inom Djurens Rätt? Hjälpa Djurens Rätt att bli en ännu bättre organisation? I så fall ska du bli aktiv i någon av Djurens Rätts lokala verksamheter – som lokalgruppen här i Örebro!

Vi blev den 4 februari 2015 en lokalavdelning vilket innebär att vi är ännu starkare och kan påverkar ännu mer för djuren. Vi är nu en aktiv grupp på mellan 12-15 aktiva som kämpar för djurs rättigheter.

Vi brukar stå med informationsbord på stan, vara med på festivaler, stå på skolor, skriva insändare, ha möten, fikakvällar, filmkvällar och allt däremellan! Vill man bli aktiv så finns det alltid något som passar en själv och det är inget tidskrav att bli aktiv. Se fliken ” Vill du bli aktiv?” för mer information.

Vill man stödja oss är man välkommen att skänka en gåva till vårt bankgiro eller postgirokonto!

Bankgiro: 859-5993

Postgiro:750226-3

Här nedan finner du information om hur du kan besöka oss eller kontakta oss.

Våra möten har vi vanligtvis i lokaler i A-huset på NBV (Jordgatan 6) eller i musikpalatset på NBV (Rudbecksgatan 33, ingån från baksidan).

Vi har ett förråd med material på Rudbecksgatan 33 (kan vara lite krångligt att hitta dit och man måste gå in via baksidan sen är det upp på gården en trappa upp och sen in genom porten och en trappa upp).

Besök vår facebook-sida Djurens Rätt Örebro

Mail: orebro@djurensratt.se

Instagram: Djurensrattorebro