Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Välkommen på ombudsvalsmöte!

Hej kära medlem!

Tack för att du finns. Genom ditt medlemskap stödjer du Djurens Rätts viktiga arbete för djuren och det är väldigt värdefullt. Då du är medlem i Djurens Rätt och bosatt i Örebro innebär det att du tillhör Djurens Rätt Örebro och blir därmed kallad till vårt ombudsvalsmöte inför Djurens Rätts riksstämma.

31 maj-2 juni 2019 samlas representanter för Djurens Rätts lokalorganisationer här i Örebro för att bland annat välja förbundsstyrelse och besluta om verksamhetsinriktning. Det känns riktigt kul att Örebro är värdstad för riksstämman i år. Alla medlemmar är välkomna att närvara på riksstämman men endast de som valts som ombud har rösträtt.
Läs mer om riksstämman här: www.djurensratt.se/riksstamma-2019

Tidigare var det bara lokalavdelningar inom Djurens Rätt som kunde välja ombud till riksstämman. Men sedan en tid tillbaka är det tillåtet även för kommuner som inte har en lokalavdelning – precis som vi i Djurens Rätt Örebro– att välja ett ombud som representerar kommunen på riksstämman.

Ta din chans att påverka Djurens Rätts arbete genom att delta på vårt ombudsvalsmöte. Kom ihåg att betala årets medlemsavgift innan mötet för att ha möjlighet att rösta. Vi bjuder på fika!

Tid: 13 februari kl. 18
Plats: ABF, Jordgatan 6, Örebro

I samband med ombudsvalet kommer vi ha ett medlemsmöte. Du är varmt välkommen att delta! Ta också gärna med dig en vän. Kan du inte komma på mötet men ändå vill veta mer och kanske bli aktiv i Djurens Rätt? Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor om mötet eller andra frågor om vår verksamhet på orebro@djurensratt.se. Du hittar oss också på Facebook genom att söka på ”Djurens Rätt Örebro”.

Inför riksstämman i Örebro kommer vi även ha ett möte där vi går igenom riksstämmohandlingarna för att förbereda vår medverkan på riksstämman. Datum och tid bestäms på mötet och vi kommer kalla till mötet via mail och information kommer också publiceras på vår hemsida och Facebook-sida.

Varmt välkommen och tack för ditt stöd!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.